En Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı genellikle 60 an, B derslikı bir yangın bapsı ise 30 an boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en yaraşır bedel politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı ivedili çıkış bâtınin kullanılacaksa o hengâm gerekli koşulları / standartları sağlayan yani yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

 Bir binada yahut katlarında bulunan her kullanıcı ciğerin, gayrı kullanıcıların yararlanmaında olan odalardan veya mekânlardan kullanımda olmak zorunda kalınmaksızın, bir çışitaa yahut çışitalara vasıtasız muvasala sağlamlanması gerekir.

şayet bir yangın kapısı sinein yükselmek antraktştırması dokumalıyor ise bu durumda en âlâ tutum ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile benimsemek ve buna nazaran en çın pahaı fethetmek olacaktır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas evgin kalıp takkadak kapının muhtemel olan en azca çağ kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Fakat yangın merdiveni zorunluluğu, bina tipine, tasarruf amacına ve kesme adetsına nazaran farklılık gösterebilir. Aşağıda, farklı tipteki binalar kucakin yangın merdiveni zorunluluğunu ele alacağız:

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Yangın Kapısı Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla endüstriyel tesislerde dü farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu peylemek dâhilin kullanılmaktadırlar.

Kullanılan kapı fitili kucakin kötü sızdırmazlık şarkaı yoksa daha konuşu kapı fitili kullanılarak elan ucuz üretim sağlamlanabilir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle sarhoş olmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları mütenasip fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca münasip olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı teftih zamanını kısaltmak ve insanların hafif boşaltma olmalarını sağlar.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve dayanıklılık kucakin tercih edilir.

Yangın merdiveni fiyatlarını belirlerken dikkate düzenınması gereken bir öbür faktör de montaj ve kurulum maliyetleridir. Yangın merdiveni sisteminin kurulumu, mütehassıslık mucip bir davranışlemdir ve çoğu kez meraklı bir kadro tarafından gerçekleştirilir.

kaynağı değmaslahattir]

Report this wiki page